Onze diensten

BrightBirds kan u helpen wanneer u zich afvraagt:

  • Passen de taken wel binnen ons bedrijf en heb ik daar de geschikte mensen voor?

  • Kan ons bedrijf de nieuwste technologische ontwikkelingen bijhouden?

  • Kan ik niet beter samenwerken met specialisten die een verlengstuk voor mijn bedrijf zijn?

  • Kan ik de benodigde digitalisering het hoofd bieden met de omvang van mijn bedrijf?

We voegen intelligentie toe aan de werkvoorbereiding door de toekomstige doelen te visualiseren met planning, 2D-schetsen en 3D-modellering. Samenwerken met fabrikanten die meer overzicht en flexibiliteit nodig hebben in het ontwerpproces door nieuw ontwerp, bestaande 2D naar 3D conversie, bestaande 3D naar 3D verbeteringen en (re)engineering te bieden. De digitale oplossingen zijn beschikbaar voor optimale flexibiliteit in .stp, .dwf, .dxf, .dwg, .rvt en .stl geschikt voor 3D-printen en aansturen van productie(machines).

Onze diensten & expertises

Research

Flexibiliteit & doorlooptijd

Flexibiliteit en korte doorlooptijden zijn belangrijke succesfactoren voor bedrijven met on-demand services. BrightBirds ondersteunt uw bedrijf in het vergroten van de flexibiliteit door te fungeren als flexibele schil.

Of het nu gaat om projectmanagement, het gehele traject vanaf engineering tot en met uitvoering of alleen het tekenwerk. U schakelt alleen een tandje bij op het moment dat u denkt dat het nodig is, zonder dat u vast zit aan terugkerende kosten.
Brand Identity

Ontwerp, advies en realisatie

Het realiseren van goede ideeën blijkt in de praktijk soms best lastig. BrightBirds helpt u bij het concreet omzetten van goede ideëen in efficiënte productieprocessen.

Natuurlijk zitten we het liefste al bij de ideevorming vrijblijvend met u om tafel. Maar ook in een later stadium helpen wij u graag met uw specifieke vragen en wensen. Denken in oplossingen is voor ons een tweede natuur.
Advertisement

3D-modeling & 3D-printing

Met 3D-modeling tools maakt BrightBirds uw ideeën visueel en tastbaar. Wij zetten schetsen om in prachtige 3-D modellen en prototypes voor verschillende sectoren.
Consulting

Kennismanagement Kennisflexibilisering

Zonder structuur komen informatie, communicatie en kennis meestal niet volledig tot hun recht. Kennisoverdracht van senior naar juniormedewerkers, complexer wordende opdrachten en tijdsdruk worden hierbij vaak in één adem genoemd.

BrightBirds is uw kennisbrug en biedt u ondersteuning bij de kennisflexibilisering en structurering van uw bedrijfs- en productieprocessen.